Колко дълго трябва да чакам, докато желанието ми се сбъдне

Колко дълго трябва да чакам, докато желанието ми се сбъдне


Да речем, че някой очаква някое негово желание да се сбъдне веднага и когато това не се случи, той се чувства обезкуражен. Колко дълго трябва да чакаме, преди да се появят видими признаци за успех? Какви са знаците, по които ще можем да познаем, че това, за което мислим, наистина е на път да се материализира?

     Абрахам:

Като си идентифицирал желанието си да имаш нещо и си изпълнен с радостно очакване, то вече е на път към теб и скоро ще започеш да виждаш много знаци за това.

Ще започнеш да виждаш други, които са постигнали нещо подобно и това ще стимулира собственото ти желание; ще започенеш да забелязваш отделни елементи от него навсякъде, често ще мислиш за него и тази мисъл ще те въодушевява, ще изпитваш много положително чувство по отношение на това, което искаш – това са някои от признаците, че желанието ти е на път да се изпълни.

Когато осъзнаеш, че по-голямата част от творческото ти усилие отива за това да определиш какво искаш и след това да настроиш мислите си към това желание, тогава

ще започнеш да разбираш, че по-голямата част от съзидателния процес се случва на вибрационно ниво.

Така че творението ти може да е почти завършено, може да е на 99% готово, преди да видиш някаква следа от него във физическия свят.

Положителната емоция, която изпитваш, когато очакваш да получиш това, което желаеш, също е доказателство за неговото наближаване, ще можеш да се придвижваш по-бързо и по-сигурно към резултатите, към които се стремиш.  

Колкото по-добре се справяш със собственото си Планиране, толкова по-силни ще стават мислите ти за това, което искаш ти самият и толкова по-силно ще влияеш на другите.

И когато общуваш с други, за тях ще бъде по-лесно да приемат твоето виждане.

Може също така да се окаже особено полезно да използваш процеса Планиране, за да извикваш най-доброто у другите.

Ако очакваш от тях да не ти съдействат и да не се съсредоточават, то това и ще привлечеш от тях; докато ако очакваш да се държат блестящо и да ти помагат, то това и ще привлечеш.

Ако си отделил време, за да настроиш мислите си и да ги направиш по-силни преди физическата среща с друг, това, което ще сътворите заедно, ще бъде много по-удовлетворяващо, както за теб, така и за него.

Като отделиш достатъчно веме, за да мислиш за желания резултат, преди началото на разговора, ще натрупаш инерция, която ще ти помогне ясно да изразиш това, което искаш да кажеш.

Полезно е също така да разбереш, че в това съчетаване на мисли, идеи и преживявания, заедно вие имате по-голям творчески потенциал, отколкото всеки от вас поотделно.

Затова, като се изпълниш с положително очакване за неговия принос, ще можеш да почерпиш от неговата яснота и сила.

Като се настроиш да очакваш най-доброто, умът ти ще бъде бистър, ще извикаш яснота и у другия човек и заедно ще творите прекрасни неща.

Обръщай внимание на начина, по който се чувстваш, когато задържаш вниманието си върху една или друга мисъл, за да можеш да отсееш мислите, които са в противоречие с твоето желание.

Премахвайки от съзнанието си всичко, което противоречи на желанията ти, те ще се сбъднат.

Абрахам
Leave a Reply

Your email address will not be published.