Светла Трифонова e психотерапевт, хипнотерапевт към Българска асоциация по хипноза и хипнотерапия (БАХХ), сертифициран треньор по личностно развитие, сертифициран НЛП (Невро-лингвистично програмиране) практик от Firebird Training, сертифицирано обучение от д-р Ричард Бандлър (“бащата“ на НЛП), Джон Лавал (председателят на международната НЛП асоциация) и Александър Попов, тренер по НЛП, Гещалт психотерапевт към Български институт по гещалттерапия (БИГТ), член на Българската асоциация по гещалттерапия (БАГТ).

НЛП терапевт – програмиране на ума с нови навици и възможност да се освободим от негативни емоции чрез лесно влизане от едно емоционално състояние (негативно) – в друго (позитивно) чрез сетивата;

  • 2-месечно обучение НЛП Практик в Институт по НЛП с Ангел Лазаров;
  • 6-месечно обучение НЛП Практик, сертифицирано от д-р Ричард Бандлър и Джон Лавал (председателят на международната НЛП асоциация) и Алекс Попов, тренер по НЛП.

Хипнотерапевт – в състояние на транс, когато човек е с променено състояние на съзнание, се постига позитивно повлияване, благодарение на богатото му въображение:

  • 18-месечно обучение в Българска асоциация по хипноза и хипнотерапия (БАХХ) с председател Калин Цанов, акредитирано от Европейско дружество по Хипноза – 130 академични часа, 70 академични часа хипнотерапия и 24 часа работа под супервизия (периода от 26.11.2016г. до 14 януари 2018г.).

Арт терапия, Психодрама, Когнитивно-поведенческа терапия, Психодинамични теории:

  • 6-месечно обучение в Център за психични тренинги и консултации:
  • Сертификат № 148 от 03.05.2016г. за 96 часа

Гещалт психотерапевт – фокусът е  върху субективните възприятия на човека и неговата реалност “ТУК И СЕГА”; отговорността за съдбата му. Холизъм, Теория на полето, Феноменология, Екзистенциализъм – крайъгълните камъни в Гещалттерапията.

  • 4 -ри годишно обучение в Български институт по гещалттерапия, София – ноември 2016г. – октомври 2020г. – гещалт психотерапевт
  • Удостоверение № 0359 от 08.07.2018г. за 264 часа теория и методология на гещалт терапията и 144 часа личен процес в група.

Фасилитатор на системни фамилни констелации при ФОНДАЦИЯ „ФАМИЛНИ КОНСТЕЛАЦИИ – БЪЛГАРИЯ” с тренинг директор Елена Илиева заедно с Людмил Стефанов и Елизабет Хубер, Кристине Есен (Австрия) Ласло Матиясовски (Германия) и др. – 340 часа.

Завършила e висше образование в СУ „Климент Охридски” 1996г.

Преминала е 4-месечно обучение за треньори по личностно развитие в Академия “Щастлива жена”. Провежда тренинги за личностно развитие. Нейни авторски тренинги са: “Живот в лекота”, “Как с нова гледна точка да постигнем мечтите си”, “Да програмираме успешна година”, “Живот на макс”,, “Ефектът на сянката”, „Сбъдване на желанията на Новолуние“, „Как да се защитим от негативна енергия?“, „Какво представлява НЛП?“, “Женска енергия” и др.

Провежда авторски курс на обучение на тема: “Как да управляваме емоциите чрез НЛП?” – 20 часа в малки групи, който освен обучителен, е и терапевтичен.

Последните 10г. посвещава времето си в различни обучения по личностно развитие с насоченост към НЛП и семейни констелации, Хипноза, Лайф Коучинг, Техники за емоционална свобода (ТЕС), сексология и взаимоотношения между партньори и др.

Провежда:

– Индивидуална терапия (60 мин. сесия)

–  Хипноза с възрастни и деца над 16г. (60 мин.)

– Терапия в малка група 

– Тренинги на тема личностно развитие

– Авторски  курс на обучение на тема: „Как да управляваме емоциите си чрез НЛП?“

Нейно мото в живота са думите на един от пионерите в литературата за личностно развитие Наполеон Хил:  

“Човек може да постигне абсолютно всичко, стига умът му да може да го разбере и да си го представи”.

Чувстваш ли се неудовлетворен, неразбран, самотен, тревожен, тъжен? Търсиш ли приятелско рамо, на което да се опреш? Да споделиш неща, които таиш в себе си и ти е трудно да разкажеш на най-близките си хора? Търсиш ли своето предназначение в живота? Или може би търсиш отговори на отдавна измъчващите те въпроси? Искаш ли да живееш в лекота, но не знаеш как? Искаш ли да се научиш да обичаш малко повече себе си, да намериш вътрешни си център? Да се чувстваш уверен в себе си, в своя потенциал? Искаш ли да получиш нова гледна точка, защото, както казва Анди Андрюс: “Понякога единственото нещо, от което човек се нуждае, е нова гледна точка”.

Авторска книга „Как да управляваме емоциите си“, издателство Данграфик, 2019г., 220 стр. Цена: 20 лв.

Адрес:

гр. София 1233
ул. Козлодуй № 100
svetlushall@gmail.com 

Работно време:

Пон. – пет.: 08:0021:00 ч.

Телефони:

+359 885129269
+359 888927870