Обучителен и терапевтичен курс на тема:  “КАК ДА УПРАВЛЯВАМ ЕМОЦИИТЕ СИ ЧРЕЗ НЛП?” 

Нова група до 12 човека на 16 и 17 ноември 

От 9:30ч. до 17:00ч. (15 часа НЛП)

ЗА КОГО Е ТОВА ОБУЧЕНИЕ?

 

– За всеки, който иска да подобри качеството си на живот, да реализира целите си, да привлича точните съюзници и приятели;

 – За всеки, който иска да се развива личностно, да работи със себе си без страх, да осъзнае какво пречи на същността му да се прояви, да преживее разширени състояния на съзнанието;

 – За всеки, който е готов да се впусне в едно ново предизвикателство, да участва в групова работа, да се запознае с нови хора, да излезе от негативните склонности на ума и насочи вниманието си към ресурсите по справяне в себе си.

 

ПРОГРАМАТА:

1. Как да развиваме фокуса си. Пирамидата на Робърт Дилтс – моето ново АЗ. Работа с убежденията. Основни предпоставки в НЛП модела. Сензорни системи – видове и как да ги развиваме. Визуал, Аудиал, Кинестетик (VAK)

 2. Демонстрации през VAK. Таблица на патерните. Упражнения за развиване на Аудиална, Визуална и Кинестетична сензорни системи.

 3.  Преход на езика през VAK. Report – параметри. Активно слушане.  Рефрейминг – мощна техника за промяна на гледната точка.

 4.  Калибриране, наподобяване, разграничаване, водене. Свободно държане – основни техники в НЛП и как да ги използваме в управлението на нашите емоции.

 5. Спомени – упражнения през V, A, K, AD. КОТВИ. Видове котви. Поставяне на котви. 30-дневно предизвикателство.

 6. Емоционална интелигентност. Визуално сливане. Поставяне на цел.

7.  Техника за кинетично закотвяне. Визуализация, асоциация, дисоциация, мотивация, натрапчивост.

 8.  Демонстрации и упражнения. Обучение чрез преживяване. 70% практически упражнения, 30% теория.

Невро-лингвистично програмиране е метод, създаден през 70-те години на 20-ти век от д-р Ричард Бандлър и Джон Гриндер.

– Много мощни техники, средства и стратегии, чрез които ние поемаме контрола над своя мозък, като управляваме собствената си неврологична система, а не тя да управлява нас. Пренастройваме нашия ум. Влизаме от едно емоционално състояние в друго емоционално състояние много бързо.
– Възможности за избор, относно начина, по който реагираме. Фокусът е не какво ни се е случило, а какво мислим за случилото се.
– Свободата да избираме кой и какъв искам да бъда. Няма хора без налични ресурси. НЛП търси и открива тези ресурси, за постигане на успех и на желаните цели.
– Няма провал, има само обратна връзка. Получаваме или резултата, към който се стремим, или извинения. НЛП  казва – “Във всеки един момент ТИ можеш да бъдеш ДРУГ и да имаш НОВ живот”.

ВСЕКИ УЧАСТНИК ЩЕ ПОЛУЧИ УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА ЗАВЪРШЕН КУРС НА ОБУЧЕНИЕ за 15 часа и ПОДАРЪК книгата „Как да управляваме емоциите си“ на Светла Трифонова (Изд. Данграфик) 

 

Къде: гр. София, ул. Козлодуй № 100

Кога: на 16 и 17 ноември 2019г. от 9:30ч. до 17:00ч.

Тел.: 0885129269, E-mail: svetlushall@gmail.com

Цена: 120.00 лв.  (включени са всички материали)

ПОДАРЪК КНИГА „Как дауправляваме емоциите си“ на Светла Трифонова (Изд. Данграфик)