“КАК ДА УПРАВЛЯВАМ ЕМОЦИИТЕ СИ ЧРЕЗ НЛП”  5 часа обучение в 6 видеа!

ЗА КОГО Е ТОВА ОБУЧЕНИЕ?

– За всеки, който иска да подобри качеството си на живот, да реализира целите си, да привлича точните съюзници и приятели;

 – За всеки, който иска да се развива личностно, да работи със себе си без страх, да осъзнае какво пречи на същността му да се прояви, да преживее разширени състояния на съзнанието;

 – За всеки, който е готов да се впусне в едно ново предизвикателство, да излезе от негативните склонности на ума и насочи вниманието си към ресурсите по справяне в себе си.

ПРОГРАМАТА:

Какво представлява НЛП? Как да развиваме фокуса си. Пирамидата на Робърт Дилтс – кой съм АЗ. Основни предпоставки в НЛП модела. Сензорни системи – видове и как да ги развиваме. Визуал, Аудиал, Кинестетик (VAK)

 Упражнения за развиване на Аудиална, Визуална и Кинестетична сензорни системи.

Report – параметри. Активно слушане.  Рефрейминг – мощна техника за промяна на гледната точка.

 Калибриране, наподобяване, разграничаване, водене. Свободно държане – основни техники в НЛП и как да ги използваме в управлението на нашите емоции.

КОТВИ. Видове котви. Поставяне на котви. 30-дневно предизвикателство.

 Визуално сливане – техника за бързо пренастройване и програмиране на нашия ум.

Техника за кинетично закотвяне. Визуализация, асоциация, дисоциация и др.

Има домашна работа към всеки от 6-те модула.

 Какво представлява НЛП?

Невро-лингвистично програмиране е метод, създаден през 70-те години на 20-ти век от д-р Ричард Бандлър и Джон Гриндер.

– Много мощни техники, средства и стратегии, чрез които ние поемаме контрола над своя мозък, като управляваме собствената си неврологична система, а не тя да управлява нас. Пренастройваме нашия ум. Влизаме от едно емоционално състояние в друго емоционално състояние много бързо.
– Възможности за избор, относно начина, по който реагираме. Фокусът е не какво ни се е случило, а какво мислим за случилото се.
– Свободата да избираме кой и какъв искам да бъда. Няма хора без налични ресурси. НЛП търси и открива тези ресурси, за постигане на успех и на желаните цели.
– Няма провал, има само обратна връзка. Получаваме или резултата, към който се стремим, или извинения. НЛП  казва – “Във всеки един момент ТИ можеш да бъдеш ДРУГ и да имаш НОВ живот”.

За поръчка: 0885129269, E-mail: svetlushall@gmail.com

Цена: 90.00 лв.

5 часа онлайн обучение (6 бр. видеа)

Може да се запознаете с някои от техниките на НЛП в тези интервюта:
Поръчайте безплатно видео 1 тук:

Контактна форма