Как творим бъдещето си

Как творим бъдещето си


Когато отвориш вестник или списание и прочетеш нешо, което предизвиква в теб малко отрицателна емоция, по-добре е веднага да го оставиш, вместо да продължиш да четеш и да оставиш отрицателанта емоция да се засили, защото Законът за Привличането действа на всичко, за което мислиш.

Но дори отвъд всичко това, дори в този момент, в който вземаш решение да привличаш само това, което искаш, ти започваш да подготвяш бъдещето си, така че не се налага да полагаш това усилие и занапред.

 Телевизията няма да те привлича. Вестниците няма да са ти интересни. Вместо това, съгласно Закона за Привличането ще бъдеш притеглен към това, към което е насочено съзнателното ти намерение.

Причината толкова много от вас да бъдат привлечени към обекти на неосъзнато намерение е в това, че нямате осъзнати намерения.

Не казвате достатъчно често какво искате и затова привличате само част от него.

Колкото по-добре осъзнаваш какво искаш, толкова по-добро бъдеще ще подготвяш за себе си и толкова по-малко усилия ще трябва да полагаш, за да остраняваш нежелателните неща от живота си.

Така вече няма да падаш в клопката на телевизията или на хищниците във вашето общество – защото Вселената ще ти е подготвила неща различно.


АбрахамLeave a Reply

Your email address will not be published.