Защо мъжете и жените се търсят един друг

Защо мъжете и жените се търсят един друг


Заради физическите си тела? Не за това, а за да получат нещо друго, нещо по-тънко и живо, наречено Любов. И когато я намерят, те са щастливи и доволни.

Ако те търсеха само физическото тяло, те можеха да отрежат парче от него и да го изядат. Но тъй като физическото тяло остава непокътнато, следователно чрез него те намират нещо друго, някакъв флуид или еманация. Виждате колко малко знаят хората, те дори не знаят какво търсят …

Ако наистина ставаше въпрос за физическото тяло, какво е тогава това, което ги насища, щом като то остава непокътнато?

   Всъщност, физическите тела на мъжете и жените са само посредници, предаватели на Небето или Ада, в зависимост от това какво те имат в главите и сърцата си.

Половите органи не са нито добри, нито лоши. Това зависи от вас. Когато влезете в контакт с някого и го докосвате, вие можете или да го омърсите, или да спасите. Всичко зависи от това какво имате в сърцето и душата си. Със същата личност в ръцете ви, вие можете да достигнете както Небето, така и Ада.

Ние чувстваме нужда и се впускаме в удовлетворяването и без да се спрем и осъзнаем, че зад този акт може да има цяла наука, дълбоканаука.

  Това е мястото, откъдето идва живота. И вместо да го съхраняваме , ние го губим.

Един ден младо момиче дойде да ме пита относно проблем, който я тревожеше. Тя беше нещастна, защото където и да погледнеше, навсякъде виждаше образа на мъжки полов орган и колкото повече се бореше с това; толкова повече този образ я обсебваше. Тя не знаеше как да се освободи от него.

   Аз и казах: “ Слушай, това не е толкова лошо, колкото си мислиш. Откакто свят светува, в определено време от живота си, жените са били в твоето положение. Мъжете също често виждат женската форма. Това не е катастрофа, няма причина да се плашиш. Проблема е, че никой не ти е казал, че това е естествено и не си била научена да го разбираш. Затова си в такова състояние. Природата е дала въображение на момчетата и момичетата, така че да ходят и да се  търсят, иначе това ще бъде края на човечеството. Но поради липсата на правилно образование, много от тях губят здравето си. Аз ще ти дам един съвет и ти ще се оправиш и не само ще се оправиш, но и ще направиш голяма крачка към духовността. Виж сега, това е просто.

   Какъв е този образ, който ти виждаш навсякъде? Нищо друго освен вечният принцип, активният, динамичен духовен принцип на Небесния баща, който е създал света. Това е образ, който ти е даден, за да те стимулира, така че да направиш чудно откритие. Всеки път, когато образа се появи, незабавно се свържи с Небесния Баща.

Няколко минути след това вече ще си забравила как е започнало всичко и ще плуваш в Божествените райони. Тогава, вместо да се тревожиш, всичко ще бъде използвано. Лошо ще е, ако останеш фиксирана върху образа и си загубиш главата, вместо да го използваш, за да се изкатериш много високо и много надалече. Това е истинската опасност.”

В Природата всичко е просто, хората са тези, които усложняват всичкои с това се разболяват.

Какво лошо има в половите органи? Знаете ли колко време е отнело на Природата, за да ги създаде? Те съдържат най-дълбоко знание и красота. Целият живот е изразен в тях! Защо разкъсвате Божията работа и заменяте това величие с вашите собствени произведения?

“Но”, казвате вие, “ако искаме да бъдем чисти, ние не трябва да мислим за тези неща.” Какво чисто има във вървенето против Природата? Винаги ви е било казвано да се борите против сексуалната сила, но тук ние ви даваме други методи, които се съдържат чисто и просто в това, да знаете как да намерите красотата и интелигентността, които съществуват във всичко.

Любов и сексуалност – Михаил Иванов